FITNESS

Als klant van Squash & Wellness, kunt u genieten van een luxueuze sportieve omgeving die u het gevoel van de stedelijke snelheid even doet vergeten. Het Squash & Wellness concept groeide vanuit het geloof optimale wellness, met zijn eindeloze mogelijkheden, na te streven. Ons doel is de om de totale beleving die onze klanten zoeken, werkelijk iets waardevols toevoegen in het leven, te verwezenlijken door alle aspecten van total wellness aan te bieden, waaronder vrije fitness, personal training, small group training en groepslessen in KINESIS®, Spinning™, Les Mills, Yoga & Pilates tot de mogelijkheden behoren.
Met trots ontvangen wij u graag in onze prachtig heldere fitnessruimtes. Voorzien van de modernste Technogym apparatuur . In deze ruim opgezette en goed ge-airconditioneerde ruimte is het heerlijk om te trainen, met ruime toevoer van verse lucht doormiddel van de nieuwste luchtbehandeling en niet te vergeten gezellige media entertainment, zowel op de apparatuur als via de flatscreens en het SONOS audio systeem.

Uiteraard ontbreekt het in deze goed gefaciliteerde sportomgeving niet aan gekwalificeerde instructeurs. Zij staan dagelijks voor u klaar om samen met u uw sportieve doelstellingen te behalen. Iets waar wij als Squash & Wellness trots op zijn! U kunt wanneer u wilt met wie u wilt afspraken maken voor Persoonlijke coaching. U kunt daarvoor afspraken maken bij de balie met onze servicemedewerkers, uiteraard bieden wij dit aan binnen uw abonnement. Wilt u nog een stapje verder gaan en volledige optimale ondersteuning van uw trainingen dan kunt u zich laten begeleiden door de Personal Trainers die u graag helpen .