GROEPSLESSEN

Onze filosofie van veilig, functioneel en in balans trainen, zult u in al onze groepslessen tegenkomen. Al onze lessen worden opgebouwd met deze 3 uitgangspunten in gedachten. Veilig, zowel qua oefeningen als qua sfeer. Functioneel, zodat u profijt heeft van uw training in het dagelijks leven. In balans, qua spiergroepen en qua houding.

Natuurlijk is het plezier van samen sporten ook belangrijk. Tijdens groepslessen zult u bovendien ondervinden dat u uw grenzen eerder verlegt in een groep dan wanneer u alleen traint.

Onze instructeurs zijn gediplomeerd en veelzijdig. We hebben een ruim aanbod van lessen, voor elk wat wils. Probeer ook vooral verschillende groepslessen uit. Al onze lessen worden volgens het Multi-Level Systeem gegeven. Dit wil zeggen dat wij de oefeningen op verschillende niveaus aanbieden. Hiermee bepaalt u zelf het niveau van uw training. Onze instructeurs zullen u echter wel blijven uitdagen! komen de teksten.
Naast de freestyle lessen van Squash & Wellness zijn ook de de lessen van Les Mills zeer populair bij onze klanten. Fantastische muziek en gepassioneerde instructeurs inspireren opwindende workouts, die voor steeds meer clubleden een onderdeel van hun gewone fitnessroutine worden

SPINNING geven wij al jaren bij Squash & Wellness, heerlijke conditietrainingen op muziek. Populaire en gezellige les.
ZUMBA is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics.
De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er zumba-instructeurs, en worden de zumba-dvd's via internet verkocht.
Zumba is een geregistreerde merknaam. Instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.
FUNXTION TRAINING. De lessen MOVE IT ! en binnenkort ook READY TO RUMBLE die worden gegeven in de FUNXTIONAL FITNESS kunt u vinden op het digitale rooster.

De hoofdpunten :

functionele bewegingspatronen
fundamentele bewegingspatronen
gewichtsstabiliteit en uitslag
SAQ zone ( speed en behendigheid ) oefeningen
BodyCore oefeningen
Strenght - en powerzone oefeningen
Boxing zone oefeningen