Personal Training


Het overkomt u zomaar; tevreden over uw workout en de manier waarop u deze al een tijdje doet. Een drukke leefstijl en tijdgebrek geven u niet de motivatie deze te veranderen, u vindt het wel prima zo.

Dat is het moment waarop onze Personal trainers in beeld komen. De voordelen van onze individuele aanpak en professionele op maat programma's zijn vooruitstrevend. Een Personal Trainer kan u leiden naar significante veranderingen in uw fitness level, gezondheid en uiteindelijk in uw welzijn!

Onze Personal Trainers richten zich op uw individuele behoefte en eisen. Workout routines en voedingsbegeleiding worden voor u op maat gemaakt. Elk van onze PT trainers heeft zijn eigen specifieke kennis, en zal uw workouts samenstellen met de meest effectieve oefeningen voor uw body type. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw training u werkelijk voordelen biedt.

Stacks Image 50
Wij, bij Squash & Wellness, geloven dat de juiste training de juiste resultaten geeft. Dat is waarom wij investeren in opleidingen voor onze trainers.

Drie kernpunten voor een Personal training zijn, motivatie, advies en ondersteuning. Onze Personal Trainers geven naast advies over de trainingen ook advies over voeding en levensstijl om uw doelen op een juiste verantwoorde wijze te behalen.
Samen met onze specialisten staan we voor u klaar om, op de voor u juiste manier, een training neer te zetten die u helpt uw resultaten met plezier te bereiken!

Wilt u meer weten over Personal Trainingen en de Personal Trainers van Squash & Wellness neem dan contact op met de service dames van onze receptie! Uiteraard kunt u gedurende onze openingstijden vrij trainen in de fitness.