BEDRIJFSFITNESS

_________________________________________________________________________________________________________________

Squash & Wellness is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een unieke Sport - en Lifestyle locatie in het Gooi, met een grote variëteit aan sporten en sport gerelateerde zaken, die wij u willen bieden met een aanstekelijk enthousiasme, op een hoogwaardig niveau en met gevoel voor ambiance.

Wat gaan wij doen?
Nu de faciliteiten "Comme il-faut geregeld zijn, mogen bedrijfsfitness mogelijkheden niet ontbreken. Omdat elk bedrijf andere wensen heeft biedt S&W bedrijfsfitness op maat. We beschikken over diverse producten om uw personeel fit en energiek te krijgen en te houden!
Wat gaat u doen?
Op basis van uw eigen ervaringen kunt u een goede beslissing maken voor uw werknemers. Wij bieden u samen met uw collega vrijblijvend de gelegenheid te ervaren hoe sporten bij S&W is. U kunt daarvoor twee GRATIS entreebewijzen op naam van uw bedrijf aan vragen, middels het bedrijfsfitness-formulier.
Wij ondersteunen graag sportieve gezondheidsbevorderende activiteiten binnen uw onderneming, gericht op de individuele fitheid of gericht op groepsactiviteit ter ondersteuning van de teambuilding.
Om uw werknemers faciliteiten te vergroten bieden wij graag onze locatie aan.

Squash & Wellness heeft haar bedrijfsfitness alsvolgt ingedeeld. U kunt deze trainingen volgen op basis van aansluiting bij een van onze BEDRIJFSFITNESS PARTNERS of op basis van een COMPANY CARD.

INDIVIDUELE TRAININGEN


Ten behoeve van de individuele fitheid van uw werknemer, waar u als werkgever, met belastingvoordeel, een steentje aan kunt bijdragen. Programma's worden op maat gemaakt,, iedere werknemer op zijn eigen niveau met zijn eigen doelstellingen. Dit kan preventief werken ter voorkoming van bv RSI letsel of nek / rug klachten.

COLLECTIEVE TRAININGEN


Waar wij uitgaan van het sociale doch preventieve karakter van de training. Groep werknemers in één zaal op vaste trainingstijd met vaste instructeur en variabele lesvorm.

COMPETATIEVE TRAININGEN


Deze trainingen bezitten een licht competitie element. Functionele trainingen op afgesproken tijden, gevolgd door een competitie zoals bv squash. Of met een opbouwende training ter voorbereiding van een gemeenschappelijk doel. Het lopen van een halve / hele marathon, het fietsen van een rit als de beklimming van de Mont Ventoux of met een meer goede doel karakter zoals de 60 K WALK voor Pink Ribbon. Uiteraard kunt u ook zelf een doel kiezen en daarvoor gezamenlijk trainen (super teambuilding! het hele jaar door).