JUNIOR PROGRAMMA

Stacks Image 234
Stacks Image 454
EEN STEEDS UITGEBREIDER JEUGDPROGRAMMA

Vanaf een paar maanden oud kunnen de allerkleinste al terecht in de kinderopvang. De sportende ouder kan zijn kostbare kleintje zonder zorgen achterlaten in de heerlijke warme kinderopvang. De kinderopvang biedt toegang aan kinderen tot 4 -5 jaar oud!

VANAF 3 JAAR
nemen we de allerkleinsten mee in dans-uurtjes en tuimel-uurtjes. Daar leren ze voorzichtig zichzelf vrij te bewegen onder leiding van gekwalificeerde dansdocenten en judodocenten.

VANAF 4 JAAR
kunnen de kleintjes ook meedoen aan de Yoga lessen. Daar leren ze al een beetje balans vinden in de wereld van vandaag. De hectiek en noodzaak om te presteren zijn zaken die we allemaal elke dag ervaren - soms vanaf heel jong al. En hoe fijn is het dan om heerlijk te ontspannen, te voelen en te genieten. Gewoon wie je mag zijn - als je leert jezelf te zijn!

VANAF 4 JAAR
kunnen de kleintjes beginnen met dansen en judo - leef je lekker uit - leer jezelf kennen en geniet van de vrijheid gewoon even lekker doen waar je zin in hebt!

VANAF 7 JAAR
groeien de kinderen langzaam door of stromen nieuw in. We leren de kinderen ondanks de vrijheid in de lessen - bewegen met techniek! Dat geldt met name voor de BOKS Lessen en de JIU JITSU maar natuurlijk ook de YOGA .

VANAF 8 JAAR
zijn alle lessen toegankelijk voor de jeugd behalve de PILATES lessen. Deze zijn toegankelijk vanaf 13 jaar!

VANAF 13 JAAR
kunnen kinderen instromen in de PILATES lessen die een zeer goede combi vormen met andere sporten waaronder ook de DANCE maar ook sporten als hockey en tennis verlangen een goede core stabiliteit en flexibiliteit, waardoor spiergroepen minder snel geblesseerd raken!

Fitnessen kan tot 14 jaar in de jeugdlessen - daarna ( vanaf 14 jaar ) beslist de fitness instructeur of je voldoende sportieve bagage hebt om jezelf vrij te bewegen in de fitness onder begeleiding.

Jeugd Sporten bij SQUASH & WELLNESS
zijn te volgen vanaf € 80,- PER 13 LESSEN. We doceren de lessen in 3 blokken per jaar.
In de vakantie periodes plannen we in principe GEEN lessen in. We organiseren wel extra workshops. De ene keer ter compensatie van lessen die niet hebben kunnen plaatsvinden gedurende het jaar door welke oorzaak of om welke redenen dan ook en de andere keer plannen we workshops om onze jeugdleden extra te trakteren op nieuwe vormen van bewegen.


Indien uw kind aan meerdere sport activiteiten wil deelnemen dan is dat geen enkel probleem.
Hiervoor hanteren wij een voordelig tarief. € 125,- per kwartaal onbeperkt sporten.

In 2015 introduceren
wij tevens de JUNIOR SWITCH. Het uitgangspunt van SQUASH & WELLNESS is om jonge kinderen bekend te maken met de verschillende vormen van bewegen. Het uitgangspunt voor de kinderen is natuurlijk dat zij moeten genieten van de sport waarvoor ze gekozen hebben. Soms wil het geval dat vriendjes of vriendinnetjes een ander vorm van bewegen hebben gekozen dan uw kind en ze toch graag samen willen sporten. Indien u na een kwartaal sporten wil wisselen van sport bv van JUDO naar BOKSEN of van DANCE naar YOGA dan kan dat binnen het abonnement.
Wel vragen wij u dit te melden bij de balie voorafgaand de nieuwe lesperiode zodat de docenten op de hoogte zijn en hun presentielijsten op orde kunnen houden!
Stacks Image 601