Complementair aan uw abonnement!Met méér dan 115 kwaliteitslessen per week in ons lesrooster biedt Squash & Wellness u de ruimste keuze in ’t Gooi. De lat ligt hoog, maar daar houden we van. Wij willen het beste uit uw sportieve inspanningen halen en kiezen daarmede voor een strak beleid voor onze lessen. De specifiek ontworpen zalen voor Yoga, Pilates, Kinesis, Workout en Spinning bieden een compleet ondersteunende bijdrage voor uw fitness workout en alle lessen vallen automatisch binnen uw abonnement bij Squash & Wellness.
Iedere klant is uniek en daarmee vormt de communicatie van ons naar u als gewaardeerde klant een enorme uitdaging in ons beleid. Uiteraard willen wij u zo goed mogelijk informeren over ons groepslesrooster waarin momenteel meer dan 115 lessen zijn opgenomen. Squash & Wellness heeft een geheel nieuwe opzet van communicatie over de lessen doormiddel van een real-time lesinformatie systeem waarin u als klant kunt bepalen op welke manier u wilt zoeken naar de les van uw keuze. Naast de internet versie van ons lesrooster die wij u via onze website bieden is het ook mogelijk om ons lesrooster op uw iPhone (of iPad) via de S&W app te raadplegen.
Kortom, altijd op de hoogte!
Stacks Image 1183
Hiernaast een weergave van de iPhone applicatie die wij geheel GRATIS bieden. Download nu en profiteer van de realtime informatie van ons groepslesrooster!

U kunt deze iPhone applicatie installeren op uw iPhone (of iPad) door op uw iPhone in Safari naar http://m.senw.nl te gaan. Druk vervolgens op de + knop om de applicatie op uw homescreen op te slaan.

U kunt ook via uw webbrowser onze mobiele applicatie uitproberen, de werking is daar echter NIET gegarandeerd. Firefox kan bijvoorbeeld niet overweg met een iPhone webapplicatie, u krijgt wel de homepage te zien maar u kunt niet doorclicken. Chrome & Safari werken wel prima met onze mobiele web omgeving.

Voor een overzicht van de lessen klikt u uw voorkeurszoeken aan! Voor meer informatie over de lesvormen kunt u ook contact opnemen met de service dames van onze receptie: Telefoonnummer 035 693 50 72.