Schoonheidsspecialiste

Stacks Image 196
Vanaf maart 2011 openen wij binnen de muren van het totaalconcept SQUASH & WELLNESS : PURITY, SALON VOOR HUIDVERZORGING. Naast de zorg die u voor uw lichaam heeft, is uw huid is in zorgzame handen, door de deskundigheid van de schoonheidsspecialisten van PURITY, SALON VOOR HUIDVERZORGING.

De producten waar PURITY mee werkt zijn o.a.

HANNAH

Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd.

Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de HANNAH producten!

De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt.
Stacks Image 445

DR. GRANDEL


Kwaliteit uit Duitsland. Hoogwaardige natuurlijke produkten.

De hoogwaardige natuurcosmetica serie van Dr. Grandel biedt natuurlijke uitgebalanceerde voeding voor ieder huidtype en iedere huidtoestand. Daarnaast bouwt EPIGRAN , de multiactieve essence uit het tarwekiemen het toonbeeld van de serie. Het verenigt zoals geen andere werkzame stof natuurlijkheid, traditie en werkzaamheid.

Daarnaast is de serie ELEMENTS of NATURE vrij van conserveringsstoffen en andere synthetische stoffen.

Alle producten uit de serie ELEMENTS of NATURE zijn door de ECO controle gecertificeerd.
Stacks Image 446