BARRE: De Perfecte Mix van Pilates en Ballet


BARRE combineert elegante elementen uit Pilates en ballet voor een effectieve workout. HIIT BARRE tilt dit naar een hoger niveau met een intensieve combinatie van cardio en krachttraining. Deze workout vormt en versterkt uw hele lichaam, met een speciale focus op kernkracht en stabiliteit. De energieke muziek geeft u een krachtige boost en helpt u om door deze uitdagende sessie heen te komen.

Bent u klaar om uw lichaam te sculpten en te versterken met een dynamische workout? HIIT BARRE biedt u de perfecte mix van kracht, cardio en plezier!

Een HIIT Barre-les is geschikt voor u omdat het een krachtige combinatie biedt van krachttraining, cardio, en flexibiliteit in één workout. Hier zijn enkele redenen waarom het ideaal kan zijn voor u:

  1. Intensieve calorieverbranding: De HIIT (High-Intensity Interval Training)-elementen zorgen ervoor dat u in korte tijd veel calorieën verbrandt, wat helpt bij vetverlies en het verbeteren van de stofwisseling.
  2. Kracht en toning: De Barre-oefeningen zijn gericht op het versterken en vormen van de belangrijkste spiergroepen, zoals de benen, billen, core en armen. Hierdoor werkt u aan een slanker en sterker lichaam.
  3. Flexibiliteit en mobiliteit: Naast kracht bouwt u ook aan uw flexibiliteit door de ballet-geïnspireerde bewegingen. Dit helpt bij het verbeteren van de houding en voorkomt stijfheid.
  4. Cardiovasculair uithoudingsvermogen: Door de HIIT-component verbetert u uw cardio-uithoudingsvermogen, wat zorgt voor een gezonder hart en een betere algemene conditie.
  5. Tijdsefficiënt: HIIT Barre-lessen combineren verschillende elementen in een korte, effectieve sessie. Perfect als u weinig tijd heeft, maar toch een volledige workout wilt doen.

Kortom, een HIIT Barre-les biedt de perfecte balans tussen kracht, flexibiliteit, en conditie, wat het ideaal maakt als u een complete, uitdagende workout zoekt!

HIIT BARRE wordt gegeven op :

MAANDAG 19:30 – 20:30 uur

WOENSDAG 07:00 – 08:00 uur en 19:30 – 20:30 uur

VRIJDAG 08:00 – 09:00 uur

Wilt u een HIIT Barre trainings volgen dan kunt u reserveren via de app. Bent u geen lid ? Geen probleem dan kunt u eenvoudig een proefles reserveren

Pin It on Pinterest

Share This