ZATERDAG 5 OKTOBER 2024

10:00 – 12:00 uur

Het is tijd om onze mijlpaal te vieren: 1 jaar CrossFit

We hebben het afgelopen jaar samen gezweet, gelachen, en doorgezet om steeds sterker te worden. Nu is het tijd om dit succes te vieren met een speciale jubileum workout en ludieke challenges die uw uithoudingsvermogen en kracht op de proef stellen!

Doe mee met deze feestelijke sessie vol energie, motivatie, en natuurlijk een gezonde dosis competitie. Na de workout sluiten we af met een gezellige borrel en gezonde snacks. Iedereen is welkom, zowel bestaande leden als nieuwe gezichten die als GRATIS BUDDY MEE  kunnen en de kracht van CrossFit willen ervaren!

Kom langs en vier dit feestelijke moment met ons. 

Let’s lift, sweat, and celebrate together!

Als lid kunt u inschrijven voor de JUBILEUM WOD CROSSFIT via het reserveringssysteem. Bent u geen lid, geen probleem dan belt u onze servicebalie 035 693 50 72.

NIEUWE INDELING CROSSFIT LESSEN OP ZATERDAG

Vanaf 12 Oktober introduceren we een vernieuwd rooster voor de zaterdag. Om 10:00 uur kunt u deelnemen aan de vertrouwde WOD-les, en om 11:00 uur bieden we elke week een wisselende techniektraining aan.

De ene week richt de training zich op Olympic Weightlifting, waar u onder begeleiding uw techniek aanscherpt met lifts zoals de snatch en clean & jerk. De andere week focussen we op gymnastics, zoals pull-ups, handstand push-ups, en muscle-ups, om uw lichaamscontrole en kracht te verbeteren.

Pin It on Pinterest

Share This