Power Pilates combineert kracht, flexibiliteit en cardio in een intensieve full-body workout, waardoor u spieren versterkt en houding verbetert. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een een uitdagende training om zowel spierkracht als uithoudingsvermogen op te bouwen!

IEDERE VRIJDAGOCHTEND : 10:00 uur

Power Pilates is een intensievere vorm van de traditionele Pilates-oefeningen, waarin kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen centraal staan. In tegenstelling tot de standaard Pilates, legt Power Pilates meer nadruk op het versterken van de spieren door middel van uitdagendere oefeningen en een hoger tempo. De kern van Power Pilates blijft gericht op het verbeteren van core-stabiliteit, maar de oefeningen worden uitgebreid met meer krachttraining en vaak ook cardio-elementen. Hierdoor is het een full-body workout die helpt bij het versterken van de buikspieren, rug, benen en armen, terwijl het tegelijkertijd de flexibiliteit en lichaamshouding verbetert.

Power Pilates is ideaal voor mensen die een intensieve workout zoeken die hun kracht en uithoudingsvermogen test, terwijl ze tegelijkertijd werken aan een sterk en stabiel lichaam.

Waarom is Power Pilates geschikt voor u?

  • Full-body workout: Power Pilates traint uw hele lichaam, met focus op het versterken van uw core, armen, benen en rug. U bouwt niet alleen kracht op, maar verbetert ook uw algehele fitheid.
  • Versterkt de kern: Een sterke core is essentieel voor goede balans, houding en dagelijkse bewegingen. Power Pilates helpt u om uw kernspieren te versterken en stabiliteit te verbeteren.
  • Verbetering van flexibiliteit en mobiliteit: Naast kracht richt Power Pilates zich op het verbeteren van uw flexibiliteit en mobiliteit, wat essentieel is voor het voorkomen van blessures.
  • Calorieverbranding: Door het hogere tempo en de intensieve oefeningen helpt Power Pilates bij het verbranden van calorieΓ«n, wat bijdraagt aan gewichtsverlies en een slanker lichaam.
  • Verhoogde uithoudingsvermogen: De combinatie van kracht- en cardio-elementen zorgt ervoor dat u uw uithoudingsvermogen aanzienlijk verbetert.
  • Aanpasbaar aan elk niveau: Of u nu een beginner bent of gevorderd, Power Pilates kan worden aangepast aan uw niveau en doelen.
  • Stressverlichting: Net als bij traditionele Pilates helpt Power Pilates bij het ontspannen van lichaam en geest, waardoor u zich na de les energieker en rustiger voelt.

Kortom, Power Pilates is perfect voor u als u op zoek bent naar een intensieve, maar gebalanceerde training die kracht, flexibiliteit en stabiliteit combineert.

Meedoen? Reserveren via de app. Geen lid ? Geen probleem boek een proefles !

Pin It on Pinterest

Share This